Nu åbner FabLab Guldborgsund snart
Nu åbner FabLab Guldborgsund snart

Nu åbner FabLab Guldborgsund

20.03.17
Til april slår vi dørene op til FabLab Guldborgsund

Har du været forbi Hovedbiblioteket inden for de sidste måneder, har du måske undret dig over, hvad der foregår bag det brune papir på glasset ved børnebiblioteket. Mandag den 3. april kan du se det med egne øjne, når vi endelig slår dørene op for FabLab Guldborgsund. Her kan du kl. 14 til 18 få en introduktion til laboratoriet og et udpluk af de muligheder, FabLab’et åbner op for.  Du kan også prøve kræfter med ozobotter, ”saml-selv-3D-figurer” og kreere dine egne badges på badgemaskinen.

Vi holder desuden officiel indvielse af FabLab Guldborgsund torsdag den 27. april. Det kan du læse meget mere om her

FabLabteamet
For FabLabteamet er de sidste par måneder især gået med at gøre klar og tilegne sig den viden, der er nødvendig for at kunne drive et FabLab – lige fra at lære at lodde til at øve sig i designs, finde inspiration og få undervisning i maskinerne. Teamet består af et udvalg af bibliotekets personale, og det er meningen, at der på sigt også skal etableres et hold af frivillige til at være med til at drive laboratoriet.

Åbningstider
Åbningstiderne vil fremover være mandage og torsdage kl. 14 til 18. Derudover vil vi på sigt udbyde arrangementer til både skoleklasser, familier etc. I efteråret kommer alle kommunens 5. klasser blandt andet til at stifte bekendtskab med FabLab, da vi i samarbejde med skolerne tilbyder et forløb med fokus på innovation og entrepreneurskab.

Du kan læse mere om FabLab Guldborgsund her

Vi glæder os alle sammen til at byde dig velkommen i det nye FabLab Guldborgsund.  Her får du muligheden for at prøve dine egne innovative ideer af og lære om ny teknologi.