Forfatter Jens Vilstrup
Koncert med Jazz Five
Koncert med Jazz Five
Forfatterne til Bøssernes Danmarkshistorie
Fotograf: Thomas Howalt Andersen

Biblioteket er klar med programmet for sommeren

I sommersæsonen kan du bl.a. komme til svingende jazzkoncert eller møde de to spændende personligheder Chantal Al Arab og Lars Henriksen, der fortæller om Bøssernes Danmarkshistorie

Vi slår dørene op for endnu en sæson med spændende arrangementer for sommeren 2022.

Besøg af forfatter Jens Vilstrup

Forfatter Jens Vilstrup har skrevet romanen Lalandia, der foregår i Nysted. Vi har inviteret ham forbi Nysted Bibliotek, hvor han fortæller om romanen og dens tilblivelse og efterfølgende sætter en debat i gang om bogens emner, bl.a. provins vs storby, Lollands image m.v. Mød Jens Vilstrup lørdag den 11. juni.

Læs mere om arrangementet

Musikinteresserede kan glæde sig til en aften med jazz

Vi får besøg af det kendte orkester Jazz Five, som endnu engang indtager scenen på bibliotekets Friluftsscene.  Vi er glade for, at vi igen kan byde velkommen til de fem gæve gutter, der altid formår at få publikum godt op i humør med deres fantastiske musik.

Læs mere om arrangementet

Mød de to spændende personligheder Chantal Al Arab og Lars Henriksen

Få en spændende gennemgang af Bøssernes Danmarkshistorie de seneste 120 år, når de to markante stemmer Chantal Al Arab og Lars Henriksen fortæller udvalgte historier. 

Lær mere om foredraget

Sjove arrangementer for børn

Vi har naturligvis også arrangementer for børnene, der blandt andet kan kreere deres egen fisk ud af stof på Hovedbiblioteket tirsdag den 5. juli eller lave bæredygtigt madpapir på Sakskøbing Bibliotek tirsdag den 12. juli. 

Læs mere at kreere sin egen fisk
Læs mere om at kreere bæredygtigt madpapir

Derudover byder vi på et væld af øvrige arrangementer, blandt andet har vi en del undervisningsforløb i FabLab.

Se oversigten over arrangementer i FabLab her

Se oversigten over alle arrangementer

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og snuppe et eksemplar af den nye arrangementsflyer med hjem. Flyeren rummer et lille udpluk af bibliotekets mange spændende arrangementer for den kommende sommersæson.