Ny indretning af børnebiblioteket

Børnebiblioteket får et ansigtsløft

05.02.18
Vi er i fuld gang med at gøre børnebiblioteket endnu mere indbydende

Vinduespartierne blev allerede malet i efteråret og nu bliver der for alvor taget fat. Efter flere årtier med samme udtryk skal vores børnebibliotek på Hovedbiblioteket nemlig nyindrettes og vi er allerede godt i gang. Alle materialer bliver gennemgået grundigt og reolerne bliver tømt, malet og genbrugt.

Påregn støj
I denne uge melder håndværkerne deres ankomst. Skal du forbi børnebiblioteket i løbet af de næste par måneder, må du derfor påregne lidt mere liv og ballade i krogene, end du ellers er vant til.

Temaet for børnebiblioteket tager udgangspunkt i, hvad Guldborgsund kommune er kendt for: Den skønne natur med skov, strand og hav med en forankring i middelaldercenteret i form af et ”middelalderligt tema” med en ridderborg. Og bare rolig;  skibet, som er mange af børnenes favoritaktivitet, kommer fortsat til at være her.

Spilleborg og ungdomsafdeling
Børnebiblioteket kommer blandt andet også til at have en spilleborg og der er allerede etableret et interaktivt legegulv i aktivitetsrummet. Derudover kommer der en helt ny ungdomsafdeling, hvor de unge rigtig kan hygge sig. Du kan se visionen for børnebiblioteket på billedet ovenfor.

Vi satser stærkt på, at børnebiblioteket står færdigt i løbet af foråret.