Vi byder på ekstra mange arrangementer for børn og unge med MEGA Aktiv Sommer

ENDNU flere sommerarrangementer til børn

26.06.20
Grundet Folketingets sommerpakke byder vi på endnu flere aktiviteter for børn og unge

Bedst som vi har sendt sommerprogrammet for børn af sted, har vi netop fået muligheden for at tilbyde endnu flere spændende aktiviteter i løbet af sommeren.

For at sikre, at alle børn og unge trods Coronakrisen får en god sommer, har Folketinget vedtaget en sommerpakke til sommeraktiviteter. Det er vi naturligvis med i under overskriften MEGA Aktiv Sommer, som udspringer af det kendte, lokale Aktiv Sommer med sjove aktiviteter for børn i sommerferien.

Ekstra arrangementer i juli og august

Det betyder med andre ord, at biblioteket i løbet af juli og august har masser af ekstra gratis aktiviteter på programmet, som vi løbende annoncerer her på hjemmesiden og på vores Facebook, så hold godt øje!

Fx kan vi allerede nu løfte sløret for en enestående chance for at lære mere om, hvordan man skriver bøger, når forfatteren bag science fiction serien ”Spektrum” – Nanna Foss – holder en lærerig skriveworkshop på Hovedbiblioteket mandag til fredag kl. 10 til 14 i uge 28.

Læs om workshoppen og tilmeld dig

Og der kommer meget mere end det!

Sebastian Klein med safarishow

Vi får blandt andet også besøg af Sebastian Klein og hans skøre safarishow, byder på rollespil med Rollespilsakademiet i Virket og et sejt science show med DTU. Og endnu mere endnu!

Vi arbejder på højtryk på at få de sidste deltaljer på plads, så hold endelig øje – vi melder ud løbende efterhånden som programmet falder på plads.

Rigtig god sommer – håber vi ses til en MEGA Aktiv Sommer!