Guldborgsund-bibliotekerne vinder pris
Guldborgsund-bibliotekerne vinder pris

Jubiii, vi vandt!

12.12.17
Guldborgsund-bibliotekerne fik flere nomineringer og en pris ved SoMeBi 2017

Fire nomineringer og en pris rigere. Vores onlineteam kunne i går høste frugten for deres indsats inden for de sociale medier, da de vandt prisen for Library Spirit ved bibliotekernes prisuddeling SoMeBi, som denne gang fandt sted i Randers.

Gruppen, der arbejder med bibliotekets tre sociale medier (Facebook, Instagram og Twitter) tilbragte mandagen i Randers til bibliotekernes social media dag – en kampagne, der blev lanceret for første gang sidste år og som er sat i verden med henblik på, at bibliotekerne kan inspirere hinanden omkring, hvordan vi hver især griber udfordringen at være bibliotek i en forandrelig verden an på de sociale medier.

Video om bibliotekets kerneopgaver
Efter en lærerig og inspirerende dag med oplæg fra blandt andet SoMe-eksperterne fra Kundemagneterne og Den Skaeve Vinkel, kunne vores onlineteam vende næsen hjem med en pris og fire nomineringer i bagagen.  Teamet vandt prisen i kategorien "Library spirit" for en video, der i den grad illustrerer essensen af bibliotekets mange kerneopgaver. Videoen er lavet ud fra et manifest bibliotekarerne Ingo Planke og Anders Peetz-Schou Nielsen står bag, der blev bragt i medierne i Danmarks Biblioteksuge, som i år havde demokrati som tema.

Du kan se vindervideoen her