Du kan nu også se og tilføje titler i din huskeliste i bibliotekets app "Biblioteket"

Nyt om huskelister

27.04.20
Nu kan du blandt andet også tilgå din huskeliste via app'en

App'en Biblioteket er netop blevet opdateret og en af de nyeste features, er, at huskelisten nu også er tilgængelig i app'en. Du kan derfor nu tilføje titler til huskelisten direkte i app'en.

Listen synkroniseres automatisk mellem app og hjemmeside, så den er ens begge steder.

Hvis der ikke er et hjerte ved materialerne du søger frem, har du endnu ikke den allernyeste version af app'en. Du kan hente den nyeste version i Google Play til Android eller App Store til din IOS.

Huskelister bliver slået sammen til en

Det har længe været muligt at oprette huskelister på hjemmesiden i vores søgedatabase og på den måde gemme titler til eventuel senere reservering. Du har endda endda kunne oprette flere lister, så du for eksempel også kan have en liste over bøger, du allerede har læst.

Med den nyeste opgradering af hjemmesiden, forsvinder muligheden for at have flere lister desværre. Dvs. at hvis du i dag har mere end én liste, vil dine lister blive slået sammen til én.

Ikke muligt at overføre flere lister

Årsagen til at listefunktionen bliver ændret er, at meget få har benyttet de avancerede muligheder for at have flere lister, og at det nuværende system ikke kan overføres til bibliotekets app. Med den nye opdatering er det som sagt muligt nu.

Samtidig med at dine lister bliver slået sammen til én, vil eventuelle søgninger, du har gemt og forfattere du følger, også blive slået sammen til én funktion.

Vi håber, at ændringerne alt i alt vil give en bedre fungerende listefunktion og beklager, hvis det giver dig problemer.