Online samtalesaloner for unge

20.05.21
Deltag i en online samtalecafe med Mathilde og andre unge!

Mød Mathilde, som er en del af Radio Sydhavsøernes ungdomsredaktion Rebellerne. De arbejder lige nu på at skabe en masse hyggelige arrangementer for unge på biblioteket og sammen med biblioteket har Mathilde udviklet nogle online samtalecaféer.

Her i Corona-tiden er der mange, der har følt sig afskåret fra det sociale liv. Mange har manglet input, når de har siddet hjemme på deres værelser med virtuel undervisning og når byen har været lukket ned.

Mange har savnet at mødes og snakke med nye mennesker. Corona eller ej, så kan det være svært at møde nye mennesker. For hvor og hvordan møder man mennesker, man ikke kender i forvejen? Og hvordan kommer man i samtale med andre? Det kan man gøre til en samtalesalon!

Hvad er en samtalesalon?

”Men hvad er en samtalesalon?”, tænker du nok. En samtalesalon går ud på at møde andre og have en samtale: Vi samles en gruppe unge mennesker online og tager en snak om et emne.

Sammen skal vi dele vores meninger, ideer og oplevelser. Der er ingen krav til at man forbereder sig inden samtalen og man kan ikke sige noget forkert.

Alle er velkommen. Man kan tage sin ven med, hvis man har lyst.

Disse samtalecafeer er tænkt som værende et trygt forum hvor man kan dele sine tanker eller bare lytte med.

Samtalen kommer til at være en uformel snak hvor Mathilde er ”vært”, men hvor vi alle deltager i samtalen. Vi bestemmer selv, hvordan samtalen udfolder sig.

De første to samtalesaloner er allerede planlagt og kommer til at foregå online på Teams torsdag d. 27. maj kl. 19.30 og fredag d. 11. juni kl. 19.30. Til de to samtalesaloner skal vi snakke om emnerne ”At rejse” og ”Venskaber og relationer” 

Læs mere om de to samtalesaloner og tilmeld dig

I er velkommen til at skrive til Mathilde mni@ftgruppen.dk hvis I vil høre mere, har ideer til emner til fremtidige samtalesaloner… eller noget helt andet.

Vi snakkes!
//Mathilde.