Mand og dreng med pc

Vil du være en del af frivillignetværket Coding Pirates?

14.10.21
Har du lyst til at hjælpe børn og unge med deres digitale projekter, så bliv en del af Coding Pirates.

Vil du gøre en forskel for børn og unge i Guldborgsund Kommune? Er du nysgerrig på teknologi i alle afskygninger? Så bliv frivillig i Coding Pirates.

Klubaftenerne er omdrejningspunktet

Som frivillig bliver du en del af klubaftenerne, som er omdrejningspunktet i Coding Pirates, hvor vi sammen med børn og unge leger og eksperimenterer kreativt med IT og teknologi.

Hovedbiblioteket lægger lokaler til klubaftenerne og her er det også oplagt, at FabLab Guldborgsund byder ind og samarbejder med de frivillige.

Fællesskabet er kernen

Der er nemlig mange forskellige måder at lege med teknologien på. Coding Pirates kan både hjælpe med at kode, tegne i 3D, bygge robotter og meget mere.

Det er fællesskabet der er kernen, og der er altid plads til at fejle og prøve igen.

Coding Pirates mødes primært til klubaftenerne, der varer ca. to timer hver gang og forekommer 1-2 gange om ugen.

Lysten skal være den drivende kraft

Har du lyst til at være med som frivillig, er det egentlig mest lysten, der er den drivende kraft. Du behøver ikke at have en bestemt baggrund eller uddannelse for at være med.

Det kan være at du er studerende, lærer, ingeniør, journalist, autodidakt eller blot generelt pædagogisk anlagt - måske du bare er nysgerrig og gerne vil give en hånd med regnskab, arrangere events eller andet praktisk.

Da vi håber på at starte en afdeling af det frivillige netværk i Guldborgsund, er der brug for masser af hænder og forskellige kompetencer.

Deltag i infomøde

Overvejer du om Coding Pirates er noget for dig, så kig forbi til et af de to infomøder, som finder sted i FabLab på Hovedbiblioteket i Nykøbing F henholdsvis tirsdag den 2. november og torsdag den 18. november – begge dage kl. 17-19.

Til mødet kigger Kenn Lund Nielsen fra Coding Pirates forbi og fortæller om frivilligprojektet.

Gratis at deltage, men husk at booke billet

Det er naturligvis gratis at deltage i infomøderne, men da vi meget gerne vil vide, hvor mange vi bliver på mødet, skal du bestille en billet på forhånd.

Læs mere om infomøderne og bestil billet