Fermenterede grøntsager, som fx surkål og kimchi, er lækker mad, der tillige kan gøre underværker for din tarmflora. Mange er imidlertid i tvivl om hvordan man inkorporerer de sunde sager i sine hverdagsmåltider. Er du én af dem, så læs med her
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
alle illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Fermentering - introduktion og opskrifter ; Fermentering - tre grundopskrifter ; Spis fermenteret - tip og forslag ; Opskrifter...
Originaltitel
Fermentera kokboken
ISBN
9788740696738
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2023)
Omfang
154 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen byder på masser af inspiration til dig, der gerne vil tage de fermenterede grøntsager videre fra krukke til tallerken. Det kræver undertiden lidt mod, fx når der skal...