Opskrifter på alt fra flødeis over sorbeter og ispinde til isdesserter. Desuden om isens historie, tips og tricks og udstyr
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
ISBN
9788711388891
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
199 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Istid - altid
Er der noget, der står os danskeres hjerte nært, så er det is! Lav jeres egne lækre is og læs om isens forunderlige historie.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Årets tredje bog om at lave den lækreste is med eller uden ismaskine er en rigtig lækkerbisken. Veloplagt, kompetent og begejstret fører dessertkokken Morten Heiberg såvel...