Bygger op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne. Der afsluttes med et afsnit om, hvad der kan være årsagen, når brødet ikke bliver som forventet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.12 (Bagning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Udstyr til bagning ; Økologi ; Korn ; Surdej ; Hvedebrød ; Fuldkornsbrød ; Rugbrød ; Bløddej ; Andet bagværk ; Rester...
ISBN
9788711337790
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
296 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen appellerer til læserens intuition, sanser og lyst og er pædagogisk og nede på jorden i sin tilgang. Myter om svær og mystisk surdej bliver manet i jorden, og vi får...