- Bog
Lav mad uden spild : brug det hele : udnyt hele råvaren, brug resterne, undgå madspild
Af Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev (2018)
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Grønsager ; Frugt ; Æg & ost ; Kød, fisk & skaldyr ; Brød & bælgfrugt ; Madrester...
Originaltitel
Cuisine zéro déchet
ISBN
9788771554816
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
150 sider
Forlag
Legind
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Suppe på en pølsepind
Med bæredygtighed og stigende fødevarepriser er det blevet en dyd at få ’noget’ ud af ’ingenting’.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Inspirerende og anvendelig kogebog, som opfylder sit formål og giver læseren lyst til at bruge mange flere rester, blade og stilke. Forsiden er bleg og uden blikfang...