Læsepadden Pede

21.11.22
550 GLADE BØRN TIL "LÆSEPADDEN PEDE" ARRANGEMENT I NYKØBING F HALLEN DEN 3.NOV

Biblioteket var vært i dag til 2 fantastiske fortællekoncerter om "Læsepadden Pede" med forfatter Carl Quist-Møller og Michael Sunding og Anna Kruse, arrangereret af DR Musikariatet. Vi havde inviteret 550 børn fra 0. - 3. klasser i Guldborgsund Kommune forbi til en skøn oplevelse.

Fortællekoncerten handler om at finde læseglæden, når man allermindst venter den. Læsepadden Pede skal på biblioteket med sine venner, og de kommer til at glemme ham derinde. Men natten bliver ikke så lang, som Pede frygter, for pludslig går det op for ham, at hvis man åbner de mange bøger, så åbnes der op til helt nye verdener! Og Pedes læselyst bliver vakt!

 Carl Quist-Møller både tegnede og fortalte, og Anne Kruse og Michael Sunding stod for sang og musik. Det var en helt unik og fantastisk kombination, og børnene var helt opslugte og deltog aktivt i koncerten.

 Både lærere og elever fortalte bagefter, at de havde haft en rigtig god og sjpv oplevelse - og at Carl tegner super godt - og det må man helt sikkert give dem ret i 

Wow for en herlig formiddag, og tak til Nykøbing F. Hallen for at huse os - og husk, at du naturligvis kan låne bogen på biblioteket 

 

Kan være et billede af 5 personer, folk, der står og indendørs