Naturvidenskabelig Børnekoncert med Katrine Bille

03.10.24
Der var drøn på her til formiddag, da Katrine Bille lagde vejen forbi GULDBOXEN - hallen i Nykøbing F, og Guldborgsund Bibliotek & Borgerservice.

I dag har vi haft fornøjelsen af at afholde et fantastisk arrangement med omkring 1300 børn og voksne fra Guldborgsund. Arrangementet bød på en naturvidenskabelig børnekoncert for indskolingen og de store børnehavebørn med den populære Katrine Bille.

Katrine Undersøger

Katrine Bille, kendt fra Ramasjang-programmerne “Lille Nørd” og “Luk op, Luk i”, er i 2024 aktuel med det nye børneprogram “Katrine Undersøger”. Programmet er fyldt med sjove eksperimenter, spændende viden og masser af vidunderlig musik.

I “Katrine Undersøger” lærte børnene om naturvidenskabelige fænomener som, hvordan hvidt lys brydes og skaber en regnbue, at sten består af mineraler, at blæst er luft i bevægelse, at lyd er usynlige bølger, hvorfor noget flyder eller synker, og meget mere.

Live Koncert

“Katrine Undersøger” kan opleves både på skærmen og i den virkelige verden. Katrine Bille og hendes dygtige live-band spillede i dag koncert med musikken fra programmet og formidlede spændende viden om naturvidenskabelige fænomener.

Denne lærerige, musikalske og sjove koncert underholdt både store og små og gjorde alle klogere på vores vilde, vidunderlige og videnskabelige verden.

Tak til alle der deltog 

 

Støttet af Novo Nordisk Fonden

“Katrine Undersøger” er blevet til med støtte fra Novo Nordisk Fonden.

 

 

Materialer
GennemseGennemse
  • Billedbog

Jorden rundt med Katrine

Af Katrine Bille, Sofie Lind Mesterton (2021)
Skøn billedbog om Katrine, der rejser ud i den store verden for at finde flodhesten Bimse, der er forsvundet. For all...
Læs mere