Arrangementsflyer for efteråret ligger klar

24.08.21
Efteråret er lige om hjørnet og med det følger massevis af spændende arrangementer!

Efter en skøn sommer, hvor hverdagen mere og mere ligner sig selv igen, er vi igen klar med et sprængfuldt arrangementsprogram for både børn, unge og voksne.

Foruden arrangementsflyeren for efteråret, lancerer vi fra i år desuden en temamåned i september, hvor vi i år beskæftiger os med genren science fiction.

Læs mere om temamåneden

Håndarbejde på lokalbibliotekerne

Selvom september i den grad er dedikeret til science fiction, har biblioteket bestemt også andet at byde på i efterårets tre måneder. Er du vild med håndarbejde, kan du fx lære at strikke raglan, når strikdesigner Lene Randorff viser teknikken i en strikkeworkshop på Nørre Alslev Bibliotek.

Er du mere til brodering med et stænk af humor, så er broderisten Trine Runge Jessens broderiworkshop helt sikkert noget for dig.

Selv børnene kan prøve kræfter med håndarbejde, når Eva Press lærer børnene at væve kendte figurer på Stubbekøbing Bibliotek.

Prisvindende forfatter på Stubbekøbing Bibliotek

Som altid byder biblioteket også på spændende foredrag – både af forfattere og andre aktører. Et af de helt store navne, der lægger vejen forbi Stubbekøbing Bibliotek i efteråret, er den prisvindende forfatter Jesper Wung-Sung, der blandt andet har skrevet den anmelderoste roman Kvinde set fra ryggen, som er fortællingen om den unge Ida Ilsted fra Stubbekøbing, maler Vilhelm Hammershøis kone, som vi kender fra kunstnerens malerier.

Mød kvinderne bag lokal guidebog

Og vi bliver på Falster, når Threin Ottossen og Anne Pilø Melillo gæster Væggerløse Bibliotek og fortæller om tankerne bag deres fælles guidebog 111 steder på Lolland-Falster som du skal se i oktober.

Gribende historier bag dokumentarprogrammer

På Hovedbiblioteket er det en helt anden boldgade, vi befinder os i. I oktober lægger tv-vært Kristian Bech vejen forbi Salen, hvor han fortæller om sit arbejde og om jagten på forsvundne danskere i dokumentarserien Som sunket i jorden, der i januar slog alle rekorder som det mest sete dokumentarprogram på TV2 i 10 år.

Du kan også høre Årgang-0 stjernen Stephanie Siguenzas gribende historie om en turbulent opvækst med hele den danske befolkning som tilskuer, når hun i november fortæller om sin barske barndom i foredraget Mit liv som ufrivillig kendt.

Få tips til gode spilvaner for din gamer

Lidt mindre dramatisk bliver det, når Jan Kjær kommer med gode råd til, hvordan du skaber gode spilvaner for dit barn, der måske indimellem bruger lidt for mange timer foran skærmen. Du kan fx blive klogere på, hvordan spillene fastholder børnene og hvor grænsen går mellem et sundt og et usundt spilforbrug i foredraget Hjælp! Spillet ta’r mit barn.

Babyrytmik og børneforestillinger

Derudover byder biblioteket også på hyggelige og livsbekræftende arrangementer, som tæller alt fra babyrytmik og børneforestillinger til lytteklubber og bogcafeerne, der skulle have været afholdt i foråret.

Hent en flyer på biblioteket

Kig forbi dit lokale bibliotek og hent en flyer med et udvalg af vores arrangementer. Du kan desuden se hele det spændende program for efteråret her på hjemmesiden.

Se oversigten over alle arrangementer

Hent flyeren online