Start din egen læseklub

Ønsker du at starte din egen læseklub, kan du få hjælp til det på biblioteket

Vil du starte din egen læseklub, hjælper vi dig gerne i gang. Hvis du allerede har deltagerne klar, mangler du kun det vigtigste: hvad skal vi læse? Og hvordan får vi fat i bøgerne?

Vores kompetente personale hjælper dig og tilbyder gerne inspiration til gode bøger. Vi kan også sagtens klare bestillingen af bøgerne til din læseklub, anmeldelser af bøgerne samt forfatterportrætter og andet baggrundsmateriale. Det eneste du skal gøre, er, at aflevere en liste med deltagernes låneroplysninger og oplysninger om den ønskede bog, så bestiller vi bøgerne hjem fra gang til gang til hver enkel deltager.

Bestil i god tid
Vi låner blandt andet bøgerne fra andre biblioteker, så derfor har vi brug for at vide i god tid, hvilke bøger der skal bestilles hjem. Som regel er det ikke muligt at bestille bøger fra indeværende og foregående år til læseklubsbrug, men bliver det aktuelt, tager vi en snak om det.

Bogsæt til din læseklub
Vi har samlet en række gode romaner i sæt med otte eksemplarer. Vi kalder dem bogposer, og bogsættene passer perfekt til en læseklub. Du kan selv reservere bogposerne, men du kan også kontakte biblioteket, så reserverer vi for jer.

Oversigt over læseklubposer

Sådan kommer du i gang
Vi har lavet en brochure, hvor vi forklarer, hvordan du bestiller bøger hjem til din læseklub.

Download brochuren

Har du alligevel brug for hjælp med at komme i gang, kan du kontakte Dorte Tissot på mail dth@guldborgsund.dk

Gode råd til læsekredse 
Download emnelisten : "Lykken er at læse sammen - bøger til læseklubben"