Hånd med Eu flag

Mød Europe Direct Sjælland på Folkemøde Møn

Kom og mød os og få en snak og hør foredrag og debatter

Fredag den 18. august kan du møde Europe Direct Sjælland i en stand på Folkemøde Møn og blive klogere på en hel masse om EU.

Hvis du har spørgsmål om EU, har lyst til at deltage i en EU-Quiz eller bare gerne vil vide mere om, hvad EU-Direct egentlig er for noget og hvad vi laver på Folkemøde Møn, så er du meget velkommen til at besøge os i teltet.

Foredrag "Håb i klimakrisens tidsalder"

Du inviteres også til foredraget ”Håb i klimakrisens tidsalder” med ingeniør og klimaforfatter Anders Holst Bodin, som foregår kl. 10.00 – 11.30.

Ungdomsbaserede debatter

På Folkemødet har vi indgået et samarbejde med ’Demokrati i Europa Oplysningsforbundet’ (DEO) som deltager ved Rasmus Nørlem Sørensen, der afholder ungdomsfokuserede debatter med emner som blandt andet krigen i Ukraine, kunstig intelligens, demokrati i Europa og klimakrisen mellem kl. 12.00 – 14.00.

Europe Direct Sjælland

Europe Direct Sjælland er et informationscenter finansieret af EU Kommissionen og findes hos os på Bibliotek & Borgerservice i Nykøbing og kan kontaktes via telefon 2518 0411 eller pr. mail europedirectsjaelland@guldborgsund.dk fredage kl. 10.00 – 14.00.

Du kan læse mere her 
 

Ses vi på Folkemødet?