Stop madspild

22.08.23
Find inspiration og gode råd til at stoppe madspild med denne emneliste

Litteratur i emnelisten "Queer" er opdelt i følgende kategorier:

  • For resten: brug det hele.
  • Planlægning og andre omtanker
  • Blend det, juice det
  • Alt i én: supper, gryderetter og one pots
  • Konservering? Bare gem det!
  • Bæredygtighed
Nedenfor har vi samlet et udvalg af bøger fra emnelisten, som du også finder i sin fulde form som PDF-fil.
Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Skræl er ikke skrald : brug hele råvaren og undgå madspild

Af Michael Folman Jensen (2017)
Inspiration til hvordan man kan omdanne f. eks. kartoffelskræller, citrusskræller og æbleskrog til velsmagende retter...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Undgå madspild og tryl med dine rester : lev billigere, sundere og få overskud til mere

Af Yvonne Luff Gottfredsen (2017)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Aarstidernes madplaner

Af Søren Ejlersen, Thomas Hess (2011)
Madplaner til 16 uger - delt op i 2 og 3 dage. Med 80 opskrifter, hvor de fleste tager max 45 min. at lave. Med mere ...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Spar & spis : sund mad til små penge : nyttig viden og brugbare sparetips

Af Anette Harbech Olesen (2022)
Spis sundt, lækkert og budgetvenligt mad - og få gode tips til både at spare og planlægge indkøb. For alle der går op...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Juice deluxe : juice, blends & superbowls

Af Louisa Lorang (2017)
Over 50 opskrifter på juicer, blends og bowls uden tilsat sukker og mejeriprodukter
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Gorms one pot : hele måltidet i én gryde

Af Gorm Wisweh (2020)
Indbydende kogebog til dem, der gerne vil lave lækker, hurtig mad - og slippe for den store opvask. Alt det kræver er...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Tsukemono : sprøde grøntsager på japansk

Af Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk (2017)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Ebog

Grow like tomorrow : vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer

(2021)
Inspirationsbog, hvor iværksættere, ildsjæle og eksperter giver deres bud på, hvordan fremtidens bæredygtige fødevare...
Læs mere