Jens Hesselbjeg Christensen
Jens Hesselbjeg Christensen
Ole Humlum
Ole Humlum
Jannik Pallisgaard
Jannik Pallisgaard

Biblioteket er klar med programmet for foråret 2024

Guldborgsund-bibliotekerne har masser af spændende arrangementer klar i foråret 2024

Hent en gratis flyer på et af bibliotekerne som en appetitvækker på nogle af de mange ting, du kan opleve.

Vi sætter fokus på klima med to foredrag. Den 3. april besøger forsker Jens Hesselbjerg Christensen os og stiller fokus på oversvømmelser og klimaforandringer i Danmark, og den 23. april og forsker Ole Humlum kigger forbi den 23. april, hvor han fortæller som hvad status er i 2024 over det globale klima. Vil du gerne lære at passe bedre på dit hjerte, så skal du tage med til foredrag med hjertelæge Jannik Pallisgaard den 7. maj, der kommer med mange godt tips til at træffe sundere valg i livet for at opnå bedre hjertesundhed og livskvalitet

Læs mere om foredrag med Jens Hesselbjerg Christensen
Læs mere om foredrag med Ole Humlum
Læs mere om foredrag med Jannik Pallisgaard

Er du interesseret i at vide mere om Karen Blixen, så tag en tur til Sakskøbing Bibliotek den 24. april, hvor du kan opleve filmen "An African Night's Dream" efterfulgt af en livefortolkning af Blixen fremført at skuespiller Anne Lilballe.

Læs mere om arrangement om Karen Blixen
 

Den lokale forsker Knud Heller kigger forbi den 4. april, hvor han taler om masseudryddelser i forhold til livsformernes udvikling og skæbne på jorden.

Læs mere om foredrag med Knud Heller
 

Rocklytteklubben er igen klar med tre omgange med lækker musik, hvor temaerne er U2: Joshus Tree den 21. marts, C.V. Jørgensen den 18. april og Verden rundt den 16. maj. Hver gang lyttes til musikken og en biblioteksformidler eller bruger fortæller om historierne bag musikken.

Læs mere om Rocklytteklubben her

Tag et kig på alle vores arrangementer, som du kan finde lige her

Vi glæder os til at se en masse gæster til vores arrangementer i den kommende sæson. Har du ris eller ros, så send os gerne en mail på nyfac@guldborgsund.dk