Anette anbefaler Amari og Nattens brødre

Sci-fi Fredagsadvarslen: Amari og Nattens brødre

27.09.21
FREDAGSADVARSEL! EN BOG DU IKKE KAN LÆGGE FRA DIG IGEN, HVIS DU ER VILD MED SCI-FI OG FANTASY

#Fredagsanbefalingen kommer i dag fra Anette, der anbefaler "Amari og Nattens brødre" af B.B. Alston.

På mystisk vis er Amaris enormt dygtige storebror Quinton forsvundet for 6 måneder siden, og Amaris verden er derefter følelsesmæssigt krakeleret.

Amari har dog ikke opgivet håbet om at finde ham, og da hun modtager en underlig besked om en pakke fra sin bror, er hendes interesse vakt. Det er i form af en meget speciel invitation til et sommerskoleophold på Bureauret for Overnaturlige Anliggender, at der åbnes en helt ny og ukendt magisk verden for Amari.

Pludselig er hun i stand til at se alle de overnaturlige væsener, der lever blandt menneskene, fx drager og varulve. Under opholdet på Bureauret finder hun ud af, at hun selv har magiske evner lige som hendes bror.

Hvordan hun vil udnytte disse nyvundne evner, kan du læse om i denne lovende nye og vildt spændende sci-fi/ fantasy fortælling.

Du vil elske denne bog skrevet af B.B. Alston, hvis du også kender til bøger som:, William Wenton & luridiumstyven, Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser, Percy Jackson og lyntyven, og selvfølgelig Harry Potter.

Historien finders både som bog, ebog og lydbog, og kan læses fra omkring 11 år og opefter. Du finder den forneden:

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Amari og Nattens Brødre

Af B. B. Alston (2021)
Amaris storebror er forsvundet, og Amaris søgen efter ham bringer hende ind i et magisk univers, hvor alt er muligt, ...
Læs mere