Peder Frederik Jensen, Christian Egander Skov og Trine Runge Jessen
Broderist Trine Runge Jessen

Biblioteket er klar med programmet for efteråret 2023

Guldborgsund-bibliotekerne har masser af spændende arrangementer klar i efteråret 2023

Hent en gratis flyer på et af bibliotekerne som en appetitvækker på nogle af de mange ting, du kan opleve.

Bliv klogere på den kæmpe PET-skandale, der rystede Danmark, når Hans Jørgen Bonnichen fortæller den 12. september - eller bliv klogere på strik og/eller broderi, når vi får besøg af Trine Eger Nielsen den 28. september og Trine Runge Jessen den 31. oktober.

Læs mere om foredrag med Hans Jørgen Bonnichen
Læs mere om "Jorden rundt med mine strikkepinde"
Læs mere om "Workshop: Badass broderi - fuck bagsiden"

Kig også forbi når Christian Egander Skov konfronterer det borgerlige opbrud og afdækker den idémæssige krises historiske sammenhæng i sit foredrag "Den borgerlige krise". Når forfatter Peder Frederik Jensen besøger os til Kulturnatten den 29. september, kan du glæde dig til at høre om hans seneste roman "Rans Vilje", der starter udgangspunkt i stormfloden, der hærgerede på Lolland-Falster.

Læs mere om foredrag med Christian Egander Skov
Læs mere om foredrag med Peder Frederik Jensen

I efterårsferien kan børnene bl.a. komme til "Popcorn & bio", når vi inviterer inden for til hygge med film.

Læs mere om "Popcorn & bio" for børn fra 3-6 år
Læs mere om "Popcorn & bio" for børn fra 6 år

Vi gentager succecen med vores populære "Vin & bøger" med tapas, som holdes i samarbejde med Marius Mortensen Eftf. Biblioteksformidlerne præsenterer bøger, Marius Mortensen Eftf. præsenterer vine, mens vi spiser lækker tapas.

Læs mere om "Vin & bøger"

Herudover byder bibliotekerne på et væld af øvrige arrangementer, som du kan læse meget mere om på guldbib.dk, hvor du også kan bestille billetter. Du er også meget velkommen til at kigge forbi og snuppe et eksemplar af den nye arrangementsflyer med hjem. Flyeren rummer et lille udpluk af bibliotekets mange spændende arrangementer for den kommende efterårssæson.

Se oversigten over alle arrangementer

Vi glæder os til at se en masse gæster til vores arrangementer i den kommende sæson. Har du ris eller ros, så send os gerne en mail på nyfac@guldborgsund.dk