Hans-Willy Bautz
Mennesker i foredragssalen
Hans-Willy signerer bøger
Hans-Willy bliver interviewet af TV-M
Hans-Willy bliver interviewet af TV-M

Forfatter Hans-Willy Bautz præsenterede sin nye Lolland-Falster krimi

Ny Lolland-Falster krimi blev flot præsenteret af forfatteren selv

Hans-Willy Bautz besøgte Hovedbiblioteket den 1. marts 2023, hvor han fortalte om sin spritnye krimi “Den hængte i labyrinten og kunstrøveriet på Fuglsang”.

Han fortalte bl.a. om, hvordan han har researchet til bogen, og om nogle af alle de gode snakke, han har haft med flere lokale på Lolland-Falster, der har været yderst hjælpsomme.

Vi hørte også lidt om handlingen og om hans tidligere udgivelser.

Skriveriet med krimier begyndte, da han i sin tid skrev en krimihistorie til sin søns klasse. Hans-Willy havde givet alle børnene en rolle i den, og han læste den højt til en juleafslutning. Den blev taget godt imod, og efterfølgende købte det lokale dagblad historien af Hans-Willy, og bragte den som føljeton i avisen.

Der skulle dog gå nogle, år før han tog skriveriet op igen, og det førte så til hans første krimi. Han har udgivet syv krimier i Danmark, hvor de to hovedpersoner dansk-tyske journalist Michael Bech og hans sicilianske kæreste, commissaria Angela Peccig går igen i alle bind.

Herudover har han også skrevet en børnekrimi i samarbejde med sin nabos søn Theodor Wiliam Larsen.

Interviewet af TV-M og TV-Nærvær

TV-M Lolland Falster og TV-Nærvær kiggede også forbi og optog et portræt af forfatteren, der kan ses på lokalkanalerne eller på deres YouTube-kanal.

Tusind tak for en hyggelig eftermiddag og tak til alle, der kiggede forbi ☺️