Dorte holder bogen Lasternes tid af Deepto Kapoor

Dorte anbefaler "Lasternes tid"

15.12.23
Dorte retter fokus mod forfatteren Deepti Kapoor og bogen med titlen "Lasternes tid"

Med udgangspunkt i en bilulykke, hvor fem indiske hjemløse bliver dræbt, fortælles her historien om Ajay, Sunny og Neda.

Ajay er den fattige dreng, der bliver slave for en familie, for at betale sine forældres gæld. Som ung mand møder han Sunny, der giver ham arbejde og lader ham stige i graderne, så han efterhånden bliver ganske velhavende.

Sunny er den rige playboy, der fører sig frem med en strøm af stoffer, abefester og et vulgært pengeforbrug. Han har dog også en anden side: En del af ham ønsker oprigtigt at ændre ting i samfundet, mens en anden del af ham vil gøre alt for at vinde sin gangsterfars respekt og anerkendelse.

Neda er journalist; ung, idealistisk og opvokset i en veluddannet familie. Hun forelsker sig i Sunny og ser den person, han er bag facaden, men har meget svært ved at acceptere den verden, han lever i.

Et fatalt valg

De tre hovedpersoner griber ind i hinandens liv og drømme indtil den dag, hvor Sunny træffer et fatalt valg, der får konsekvenser for dem alle.

Et storslået indisk drama, der åbenbarer et net af korruption og løgne, som kan være svært at gennemskue. En fascinerende, medrivende og virkelig velfortalt roman om det moderne Indien.

God weekend

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Lasternes tid

Af Deepti Kapoor (2023)
Den indiske Wadia-familie er umådelig rig og magtfuld. Penge betyder alt, og andre mennesker er ubetydelige brikker i...
Læs mere