Emma og Anette anbefaler serien Heartstopper

15.07.22
Hvad er bedre på en varm sommerdag end at læse en hjertevarm historie, og en rigtig feel-good en af slagsen. Kærlighed er universel, og i denne fantastiske serie af grafiske noveller møder vi på smukkeste vis kærligheden når den slår gnister.

Hvis man ikke allerede har læst bøgerne eller set Netflix-serien, så kan vi klart anbefale ”Heartstopper”. Det er en helt fantastisk serie af grafiske noveller, der handler om de to drenge Charlie Spring og Nick Nelson.

Charlie og Nick, der går i skolen sammen, kommer en dag i samme klasse. Hvad der starter som et tæt venskab udvikler sig hurtigt til mere.
Charlie er allerede sprunget ud, men tingene er lidt mere komplicerede for Nick, der ikke rigtig ved, hvad han er endnu, men en ting ved han og det er at han er ret vild med Charlie.
Historien er i sin opbygning ret simpel, men det afholder den ikke fra at være en virkelig varm og samtidig helt fantastisk historie. Ud over de to søde hovedpersoner, er der også et væld af andre seje karakterer, som udgør Charlie og Nicks vennegruppe. Alle med deres egne fascinerende baggrundshistorier og problemer.

Virkelig fin og hjertevarm historie om at finde ro i og med sig selv omkring ens seksualitet. Udover at springe ud som homoseksuel eller biseksuel er der også andre tematikker, der bliver taget op, som fx hvad familie og venner vil sige til sådan en nyhed.

Vi kan slet ikke anbefale denne serie nok!
Også for folk, der ikke normalt læser grafiske noveller.

Og selvom den handler om en gruppe teenagere så er bøgerne FOR ALLE ALDRE

Vi tror også der er mange, der vil kunne finde noget de vil kunne lide, specielt ved karaktererne, eller i hvert fald noget, der vil få de fleste til at sige ”aaaw!” mange gange i løbet af bogen.

Dette er den perfekte bogserie at læse for denne årstid, specielt, hvis man godt kan lide søde romantiske historier samt et væld sjove og skæve karakterer.

Man kan låne de to første bind i serien oppe på biblioteket så, hvad venter du på?

Materialer
Alice Oseman (f. 1994): Heartstopper. Bog 1
GennemseGennemse
  • Tegneserie

Heartstopper. Bog 1

Af Alice Oseman (f. 1994) (2021)
Charlie og Nick går på samme skole, men kender ikke hinanden, før de kommer i samme klasse. Charlie forelsker sig i N...
Læs mere
Alice Oseman (f. 1994): Heartstopper. Bog 2
GennemseGennemse
  • Tegneserie

Heartstopper. Bog 2

Af Alice Oseman (f. 1994) (2021)
Charlie og Nick har fundet sammen, men tør de tage springet og annoncere overfor deres nærmeste, at de er kærester? T...
Læs mere
Alice Oseman (f. 1994): Heartstopper. Bog 3
GennemseGennemse
  • Tegneserie

Heartstopper. Bog 3

Af Alice Oseman (f. 1994) (2022)
Hele klassen skal på tur til Paris, hvilket er en god anledning til at få mange af samtalerne af vejen og en perfekt ...
Læs mere