#Fredagsanbefaling af Dorte

30.06.21
Dorte har #fredagsanbefalingen klar til dig, i form af ”Livet” af Lisa Aisato - en bog der tager på rejse gennem et helt liv.

⭐️ På biblioteket finder du denne bog på børnebiblioteket, selv om det efter min mening er en af de sjældne bøger, som alle aldre kan have fornøjelse af. Gennem bogens smukke illustrationer fortælles om et helt livsforløb: Barndommen, hvor man badede i sommerregn, fik mælkebøttesaft på fingrene og opdagede nye verdener. Hvor græsset var lidt grønnere, sneen lidt hvidere og julen bare magisk..

⭐️ Ungdoms- og teenagelivet, hvor verden kunne virke overvældende, hvor man søgte efter retning og mening, og hvor alting forandrede sig.
Voksenlivet, hvor man måske mødte kærligheden – og mistede den igen, hvor man måske blev forældre, hvor ord som stress og tidspres fik en helt ny betydning, hvor familie, job og børn kom til at fylde så meget, så et øjeblik alene kunne være guld værd.

⭐️ Og alderdommen, hvor man måske var heldig at få børnebørn, hvor man pludselig er den ældste i familien, og hvor man måske oplever en ny frihed i sit liv.

⭐️ Gennem hele bogen er der fokus på de små vigtige øjeblikke, der illustreres med de flotteste tegninger.
En meget smuk og rørende billedbog, der kommer fint omkring hele livet.

Rigtig god læselyst

Materialer
Lisa Aisato: Livet - illustreret
GennemseGennemse
  • Bog

Livet - illustreret

Af Lisa Aisato (2020)
En visuel rejse gennem et livsforløb, fra barndom og ungdom via voksenalderen, med afslutning i alderdommen
Læs mere