#Fredagsanbefaling af Kirsten

03.03.21
#Fredagsanbefalingen i denne uge kommer fra

#Fredagsanbefalingen denne uge kommer fra Kirsten, der har løftet blikket og kigget på den smukke stjernehimmel.

⭐ Hvad kan du se, hvis du kikker op på himmelen en mørk klar nat? Der findes et uendeligt univers, som bare venter på at du lærer det at kende. Det giver forfatteren Stuart Atkinson et indblik i, i denne dejlige billedbog, "Se på stjerner med katten om natten."
Sammen med katten Felicity kan du lære, hvad de forskellige stjernebilleder hedder, og hvordan man finder fjerne galakser.

⭐ Tegningerne er superflotte og illustrative, og katten Felicity gør emnet levende og interessant, med de korte fakta og ved at henvende sig direkte til læseren. En charmerende bog til mange timers underholdning, snak og lærdom for videbegærlige børn fra ca. 7 år og deres forældre. Bogen indeholder masser af sjove oplysninger og praktiske råd, så du kan se på stjerner, planeter og galakser på en måde, som du aldrig har set dem før.

⭐ "Se på stjerner med katten om natten" af Stuart Atkinson er indbydende og lærerig med overskuelig tekst og tydelige tegninger om at se på stjerner og planeter. Den er logisk bygget op med mange overskrifter, så det er nemt at få et overblik.
Forfatteren har været fascineret af rummet og astronomi, siden han som barn og så månelandinger i tv. Det har resulteret i, at han i næsten 30 år har skrevet og redigeret bøger om astronomi og rummet.

⭐ Der er ikke langt fra ord til handling, når man har læst denne bog og bare mest af alt har lyst til at springe ud i natten og se på stjerner!

 

Og god fornøjelse med at kigge på stjerner og lære nye stjernebilleder.

Materialer
GennemseGennemse
  • Billedbog

Se på stjerner med katten om natten

Af Stuart Atkinson, Brendan Kearney (2020)
Lær om stjerner og planeter og om, hvordan man kommer i gang med at få øje de enkelte stjernebilleder
Læs mere