#Fredagsanbefaling af Kirsten

Til #fredagsanbefalingen denne uge har børnebibliotekar Kirsten fundet en lollandsk gyser frem, nemlig ”Små Onde Svin” af John Kenn Mortensen. Læs videre – hvis du tør!

 Der er garanti for at hårene rejser sig, når du læser forfatter og illustrator John Kenn Mortensens gyser, ”Små Onde Svin”. Her er en fabelagtigt Lollandsk gyser; det er skræmmende god underholdning og med herlig humor for horror-elskere.

 13-årige Sebastian flytter til Lolland for at bo hos sin onkel Gunner, fordi Sebastians mor er blevet indlagt med nervøst sammenbrud. Onkel Gunner har købt en faldefærdig herregård, som han er i gang med at renovere; Kragenborg er et sted fyldt med mørke kroge, skræmmende kælderrum og en mystisk elevator, der har sit helt eget liv i de sene nattetimer.

 Der går mange rygter om Kragenborgs dystre fortid. Om natten plages Sebastian af koldsvedsmareridt, hvor tre grumme børn og en mand med en gigantisk økse forfølger ham. Udenfor, i voldgravens tåger, dukker en kæmpe trebenet gris op som et varsel - Er Sebastian ved at blive gal som sin mor, eller er der noget der vil ham til livs? Uhhhhhh

Små onde svin er til de modige fra 12 år og du finder bogen lige her 

Rigtig god weekend og god læselyst

  • Bog

Små onde svin

13-årige Sebastians mor er syg, så han er flyttet ind på onkel Gunnars skumle og faldefærdige gods, Kragenborg på Lolland. Det viser sig hurtigt, at der foregår noget mystisk på godset. Heldigvis er vennerne Katten, Sixten og Julie spøgelsesjægere
Bog