Kirsten anbefaler bogen Frøken Peregrines sælsomme børn

08.07.22
Til denne uges #fredagsanbefaling anbefaler Kirsten trilogien "Frøken Peregrines sælsomme børn" af Ransom Riggs.

Er du klar til at læse en anderledes, spændende, meget speciel, sød og til tider lidt skræmmende fantasy? Så er bøgerne "Frøken Peregrines Hjem For Sælsomme Børn", "Hollow City" og "Sjælenes Bibliotek" et godt bud. Det er en sælsom fortælling der er helt unik.

Omdrejningspunktet i handlingen er en mystisk ø, et forladt børnehjem og en samling besynderlige fotografier. Efter en hårrejsende familietragedie drager den 16-årige Jacob ud på en rejse, der fører ham til en fjern ø ud for Wales. Her finder han ruinerne af Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn. Da Jacob begynder at undersøge stedet, går det op for ham, at de tidligere beboere var meget mere end blot sælsomme. De var muligvis farlige, og der kan have været gode grunde til, at de var isolerede på en øde ø. Hvad værre er: De er muligvis stadig i live … Snart finder han sig selv i en anden tid. I år 1940.

For at underbygge handlingen, er bøgerne fyldt med gamle mærkværdige og mystiske fotografier der giver fortællingen om Frøken Peregrines sælsomme børn en forunderlig effekt der gør den højst original.

Frøken Peregrines sælsomme børn anbefales til alle fra 14 år og op og du finder den lige her https://guldbib.dk/ting/collection/870970-basis%3A29705178

God weekend og god læselyst

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn

Af Ransom Riggs (2012)
Fantasy. 16-årige Jacob mister sin bedstefar under mystiske og uhyggelige omstændigheder. Det bringer ham til en afsi...
Læs mere