Pia står klædt på til vandretur med bogens forside samme sted, som forsidens billede blev taget.

Pia anbefaler "Camønoen"

22.09.23
Er du ligesom Pia, bidt af at vandre? Så læs med her.

I denne fredagsanbefaling vender vi blikket mod Camønoen - Møns helt egen camino.

Henrik Tarp er forfatteren bag den lille handy bog "Camønoen"

Camøno, camino, ca...

Bogen lægger ud med et forord om Camønoen - hvor der diskuteres hvorvidt Camønoen kan siges at være en camino - altså en pilgrumsrute eller ej - så er Camønoen forståeligt nok blevet en meget populær vandrerute, som tager dig igennem et varieret landskab - ikke mindst de utrolig smukke klinter - som nok skal give sved på panden.  

Bliv godt klædt på til Camønotur

I bogens første del får du forslag til hvilket vandreudstyr, der vil være oplagt at medbringe. Du bliver klædt på i forhold til reglerne for overnatning i fri natur og information omkring offentlige transportmuligheder til og fra Stege – som er starten på Camønoen. (Disse kan dog have ændret sig fra bogen er udgivet).

Bogen er let at orientere sig i. Den er inddelt i kapitler, som beskriver hver af de 9 vandredage. Her kan du under hver etape læse facts om de steder man passerer og få gode tips til overnatningssteder.

En super fin lille bog – som lige kan passe i rygsækken og give spændende baggrundsviden om det landskab man vandrer igennem.

Så frem med vandrestøvlerne – og nyd et stykke af Danmarks smukkeste natur.

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Camønoen - øen rundt til fods

Af Henrik Tarp (2022)
Guidebog til at gå Camønoen - en vandrerute hele vejen rundt på Møn (og Bogø). Inspirerende bog for vandrefolket - og...
Læs mere