FabLab
FabLab
Tour de Fablab
Tour de Fablab
FabLab
FabLab
Robot amok
Robot amok

FabLab klar med nye tiltag

23.08.18
Nye åbningstider og tiltag i FabLab

Ferien er slut og FabLab Guldborgsund er klar med nye spændende tiltag på Hovedbiblioteket.

Allerede lørdag den 25. august slår lab’et dørene op for en sjov og lærerig dag med arrangementet Robot amok! Kl. 10.00 til 14.00 kan børn, unge og voksne prøve kræfter med robotteknologien i alle mulige former.

Kom og leg og programmér robotter som Mbots, Ozobots, Makey Makey og Little Bits.

Workshop – kun for voksne
Tirsdagen efter, den 28. august kl. 16.00 til 18.00, kan voksne prøve kræfter med at designe deres egen mulepose ved hjælp af broderi- og symaskinerne og eventuelt folieskæren og varmepresseren i workhoppen Symaskiner og broderimaskiner - for voksne.

Til begge workshops er der selvfølgelig hjælp og inspiration af hente hos personalet, så du kommer godt fra start. Det er gratis at deltage, men husk at booke billet til arrangementerne.

Book billet til Robot amok!
Book billet til Symaskiner og broderimaskiner - for voksne

FabLab on tour
For at sprede det gode budskab om mulighederne i FabLab tager lab’et rundt på lokalbibliotekerne med en af deres 3D printere i september. Tour De Fablab foregår over fire lørdage og første stop er Sakskøbing Bibliotek, som Ingo Planke og Pia Park fra FabLab besøger lørdag den 8. september kl. 10.00 til 14.00. 

Tour De FabLab - Sakskøbing
Tour De FabLab - Nysted
Tour De FabLab - Stubbekøbing
Tour De FabLab - Nørre Alslev

Nye åbningstider
Fra uge 35 får FabLab Guldborgsund nye åbningstider. Fremover kan du give den gas med kreativiteten på FabLabs maskiner mandage kl. 16.00 til 20.00, torsdage kl. 14.00-18.00 samt kl. 10.00 til 14.00 sidste lørdag i måneden til og med november.

Børn er meget velkommen i lab’et, men vær opmærksom på, at børn under 13 år skal ledsages af en voksen.

Du kan læse mere om FabLab Guldborgsund på fablabguldborgsund.dk